Tippek a tökéletes manikűr, rövid körmök

Könnyű fenntartani, kényelmes, rövid körmök alkalmasak a mindennapi életben. A kilátás néhány hasznos tippek a tökéletes manikűr, rövid körmök.

Tippek a tökéletes manikűr, rövid körmök

Egyre több nő inkább a rövid körmök, mert kényelmesebb a mindennapi feladatokat. Több könnyű fenntartani, sőt, még több hasznos, mert kevésbé valószínű, hogy a kárt súlyosan károsíthatja a körömlemez. Emellett az elmúlt években egyre több jelenlegi tendenciák, amelyek utánozzák a természetes szépség.

De gyorsan manikűr elegáns, gyönyörű, megvannak a maga problémái.

Tippek a tökéletes rövid manikűr

Rövid manikűr nem mindig felhívja a figyelmet, csak önmagában. Ezért fontos, hogy vigyázzon a bőrt a kezét, majd cuticule (kutikula körül a szögeket). Hidradeniti kezét, legalább 2-szer egy nap, majd próbálja meg védőkesztyű, amikor használjon erős tisztítószert.

Csodálatos természetes olajok, erős körmök, szép bőr, rezinovoe, mandula olaj.

Rövid manikűr több “szeszélyes” szaggatott körmök, mint a hosszú. Szóval óvatosan oformite Rokytnice csempe, majd próbálja meg, hogy őket, mint egyenlő, mint lehetséges. Feküdt különleges figyelmet gylcerine.

Hogy styleite az alakja a körömlemez rövid manikűr, hogy a lehető legjobban nézzen ki, mindig izbucnit cuticulae előtt gyötörjön.

A formáció egy rövid manikűr, azt tanácsolom, hogy inkább bademoden vagy ovális. Vannak finomabb, ők pedig még természetesebb a kéz. Rövid tér manikűr optikailag csökkenti még a körmét, ujját.

Mi egy tökéletes színű, rövid körmök?

Mindenki úgy dönt, hogy a színes körömlakk, természetesen. De bizonyos színek jobban megfelel, mint mások szemszögéből az allokáció, valamint a visszafizetés formájában körmök.

A tökéletes a virágok rövid körmök semleges, közel természetes bőr szín. Pasztell árnyalatok is szeretetteljes egy rövid manikűr.

Tipp: Fehér, nem megfelelő színű, rövid körmök, különösen, ha manikűr teljesen megoldotta

Ellentétben a mítosz, a sötét színek tökéletes választás, rövid körmök. Van még egy érdekes trükk: Amikor gyötörjön körmök, bár nagyon vékony az a vonal mindkét oldalán a körömlemez, ne tedd a lakk. Ez lesz styli manikűr, majd az ujjait gyengébb.

Amellett, fehér lesz bracalente bevonatok is, nem alkalmas, rövid körmök, mert csökkenti az optikai. Azonban, ha azt szeretnénk Ragyog, hadd szélesíteni Lac csak összpontosítani fog bozemanite ujjait.

Ha szereted a művészet, a körmök, valószínűleg már rájöttél, hogy alkalmas vagy a stars and stripes visszafizetni manikűr. Próbálja ki, mint egy sor, a következő hosszú a köröm, meg egy pár.

7 ok, grisanti körmök valami rossz

Ez egy szokás, amit sok gyermek a gyakorlatban. Gyakran vizsgálják, mi magunk mögött hagyunk. Néha azonban ez nem történik meg…

Grisanti lengyel esztétikai probléma, amely azonban lehet egy egészséges szövődmények, mint a deformáció az ujjak, illetve a szennyeződés baktériumok által.

A mint jobban ismeri, mint onychophagia. A függőség emberek minden korban.

A mai cikkben fogjuk magyarázni, hogy miért definiáljuk szokás, mint káros, miért kívánatos, hogy megszüntesse a mindennapi életben.

Az okok grisanti körmök

Grisanti körmök a szokása, hogy több ezer ember. Ez gyermekkorban kezdődik. Míg a legtöbb nekünk ebben a szakaszban sikeresen, mások továbbra is a köröm-harapás év.

Az egyik megkülönböztető jellemzők szokás, hogy nem vesszük észre fogjuk csinálni. Más szóval, a mi tudat alatt, miközben néztük a TV-t, menjünk a metrón, vagy a sorban a boltban.

Grisanti, lengyel nehéz leküzdeni a szokás. Bár tudjuk, hogy ez tesz minket vonzó, továbbra is sérült ujját. Semmi sem elég meggyőző, hogy megállítson, mielőtt korrigált, a legkisebb a bosszantó része a köröm.

Sok esetben, grisanti körmök egy módja annak, hogy elkerülje a problémák, szorongások, mind a negatív érzelmek.

A vágy, hogy ellenőrizzék a szorongás, a stressz is okoz nekünk, hogy grisam körmök. Miután hosszú ideig, ez a szokás válik az idegesség miatt, hogy ellenőrizzék.

Szóval, grisanti köröm válik a napi tevékenység.

Hogyan kell dobni griseta körmök?

Annak érdekében, hogy kilép a köröm harapós, sok nő inkább összpontosítani esztétika. Mit csinálnak, bár a férfiak? A helyzet egy kicsit nehezebb, de nem lehetetlen.

Talán próbáltad már a keserű körömlakk üzembe foltok a bőrön. Ezek a módszerek azonban nem hozott pozitív eredményt.

Bár tudjuk, hogy ezt a szokást vezet, hogy új problémákat, gyakran megköveteli a különböző típusú ösztönző, hogy megszüntesse az életed. Ugyanezt a szokások, mint a Dohányzás, alkohol-fogyasztás.

Grisanti a körmök, befolyásolja a növekedést, de az ablakban aktiváljuk az Asztal, meg a szerkezet. Az eredmény kialakulását kis repedések a különböző rétegek a körmök. Mert ezt, elkezd nőni egyenlőtlenül nem terjed ki a teljes felületen az ujját.

Mi okozza a grisanti körmök?

Között a következményeit gyakorolni ezt a rossz szokást, mi hozza 2 csoport: fizikai, mind a pszichológiai, vagy akár érzelmi.

Mindenesetre szükséges, hogy tudja, mit vállal, amikor griseta körmök. Kényszeríteni fogják, hogy megtalálja egy kellően motiváló oka, hogy hagyja abba.

A lassuló növekedés, a köröm

Ha túl közel vannak figyelembe véve izgriest karom nőtt fel, nem megfelelő, illetve lassabban. Ez befolyásolja a megjelenést érinti a szépség, a kezét.

Fájdalom

A fájdalom elviselhetetlen volt, amikor vegye fel a tételeket, kinyitja a borítékot, az eszközök használata írni a számítógépen, vagy egy mobil telefon. Ebben az állapotban már nem bírjuk el a napi feladatokat hatékonyan. A jelen idő, amelyben garantite az ujjaival érintse a tárgy, a fájdalom, hogy megbénítson bennünket.

Bakteriális fertőzés

A körmök a lábujjak a tökéletes hely, hogy szét mindenféle baktérium. A kezem folyamatosan dolgoznak a különböző tárgyakat. Ez oda vezet, hogy a szennyeződés a.

A leggyakoribb baktériumok fejleszteni a körmök alatt, Salmonella, E. Coli. Következésképpen az, hogy közvetlenül esik a testület problémákat okozhat.

Azonban, néhány ember, aki harap a körmök, egy erősebb immunrendszer, ez annak az eredménye, lenyelés ezek a baktériumok. A szervezet megtanulja, hogy foglalkoznak velük.

Problémák fogak

Amikor Grisham köröm általában az használható elülső fogak. Ez vezet viselni a végén őket, s egyre nagyobb az érzékenység. Így, a kárt, valamint Emily fogak.

A tetején az összes rossz szokások problémákat okozhat a falatot. Fennáll a veszélye, hogy nehézségek rágás veszteség aludni, mert a szám nem teljesen zárt.

Az érzelmi tényezők

Egy tipikus emberi szokás, ami lerágja a körmét, elrejti a kezét. Az igazság az, hogy senki nem akar másoknak, hogy lássák, neizpratni a körmök.

Között az érzelmi következményeit, ez a szokás a kár csökkentése önbizalma, szégyen, szomorúság.

Ízületi fájdalom

Bár ez lehet, hogy furcsán hangzik, ez a rögeszméje, hogy provokálni fájdalom a nyak, állkapocs, ennek eredményeként a naprjagaet izmok a folyamat során a harapás.

Fertőző betegségek

Amikor griseta körmök, hajlamosabbak a betegségre, mint a nagyvirágú ezüstvirág virágzó példánya. Beszélünk a betegségek, az ujjak, ami miatt duzzanat, bőrpír, valamint a genny.

Akkor alakul ki, amikor a baktériumok áthatolni ranocchia a bőrön.

A gomba egy másik veszély is, amikor a hús az ujjak nyitva, nokytech nem védi meg a bőrt.

Mint látható, számos egészségügyi kockázatot, ha nem tagadhatja meg, grisanti körmök.