PR cikk-bőrápolás a nyár után, megvannak a saját szabályai. Olvasd el őket!

A nyár után mi mindig gyönyörűen lebarnult, végül oddýchnuté, boldog, gyönyörű. Úgy döntöttünk, meg magunkat. Pedig az kell, hogy legyen!

Sokáig úszni, pajkosan a víz, fogása bronz a parton, majd a kívánt relaxációs állapotot a feladataik vannak azonban érdemes mindannyiunknak. De mindennek van előnye illetve hátránya. Gyakori fürdés a só, vagy a klór, a víz, a napfény mennyiségét, hanem a klímaberendezés napáchajú évente a bőr, sok kárt. De csak azért, mert van, hogy (amellett, szekrény), miután a nyári koncentrálni, megerősített érdekel a bőr. Végül, az új divat szezon nem lesz benne a top formában, valamint a bőr. Azt olvastam, hogy a végén a nyaralási szezon volt a trükk.

Tizenegy

képek a galériában

Az alapot hidratálás

A nap, illetve más hatások a nyári időjárás bőr rendkívül visušujú. Az érkezés hideg napok, a bőr hajlamos a dehydrovať még jobban. Ezért ebben az időszakban a legnagyobb segítség lesz a gyógyszerek, hozzátéve, olaj, alkatrészek. A bőrápolás, meg kell, hogy tartalmazza egy eszköz, amely nem csak hidratál, hogy a bőr feszült repülés, de szintén erősen befolyásolja a jól öntözött ráncok. Amikor kiválasztják egy arckrém ez az időszak, a hangsúly a minőségi összetevők, mint például a nyugtató makadamový olaj, argánový olaj vagy a Shea vaj. Ezek az anyagok jár, mint antioxidánsok, valamint sor kerül, még a legérzékenyebb bőrt. Ha elhagyja biztosan ne felejtsd el helyreállítása éjszakai krémet az arcon. Az éjszaka folyamán a bőr oddýchne több, további adag étel, szintén načerpá erők egy Új Nap. Ne feledje, azonban sem a hidratálás az egész testet. Miután zuhanyzó vagy kád, győződjön meg róla, hidratáló, a szervezet számára.

Megismerkedhetnek a koncepció peeling

Te talán tudod, hogy mi folyik itt, talán nem. Mindegy, peeling, alias peeling eltávolítása, a bőr a nyár után több, mint szükséges. A nap sugarai a bőr biztosan maradt a nyomok formájában kosz, hámló bőr, a káros lubiniecki. Továbbá, ebben az esetben csak egy olaj-alapú termék segít kezet. Koncentrálj pílingy, a bőrön kell alkalmazni őket, ha egyszer egy héten. Válasszon egy meglehetősen puha lehetőség pílingu (például panthenolom), munka után, kényeztesse magát egy hidratáló, vagy kényeztesse magát is a nedvesség maszk pleťovú. Szennyeződések lúsknutím az ujját! A exfoliáciu azonban legyen óvatos, ha a zsíros bőr, valamint küzd a pattanások, hogy világított a pattanások. Akkor jobb, ha most elmész.

Ne felejtsük el, ezek a “kis dolgok”:

Ne becsüld alá az esti tisztító, amely enyhíti a bőrt a smink, a fáradtság egy fárasztó nap után. Használhatja egy tisztító gél, tisztító tej, illetve a micellar víz 3 az 1-ben.

Ez hidratálja a bőrt, a különböző gyógyszerek, ha nem érzékel elegendő ivóvíz rendszer.

Még akkor is, ha nem szomjas, amilyen gyakran csak a nyári, igyon sok folyadékot. A bőr köszönöm. Annak ellenére, hogy az élet gyorsan, de néha az az érzésünk, hogy a nap 24 órájában túl kicsi, próbáljon meg legalább egyszer egy héten, hogy megtalálja az idő, hogy pleťovú maszk. Megint a legjobb a bőr típusát.

Tartalmazza kézkrém a zsákokat. Az érkezés hideg napon kezdődik, több vysúšať, valamint a bőr. Ha rendszeresen tisztítani ecsettel, akkor nem kell kezelni ezt a problémát.

Ne felejtsd el, a szem környékét. A bőr itt najtenšia, a legérzékenyebb, ezért hajlamos a szárítás. Ez is gyorsan reagál a fáradtság, betegség vagy rossz idő. Ha el akarod kerülni a ráncok vagy duzzanat, szem krém biztosan nem okoz semmilyen kárt.

Ha van egy olyan érzésem, hogy a nyár után a bőr fáradt, kövesse a tanácsot, akkor nyersz. Annak érdekében, hogy a bőr egészséges, egész évben, ez még mindig nagyon kevés! Ha pedig megvan a hiba, a szépség, ez egyáltalán nem számít. Nekik köszönhető, hogy a nők egyedi, szép. Szóval neriešte, de vigyázz magadra az szerelmet, amit megérdemelsz. Találsz egy kis időt magadnak, minden nap megnézem, ha a megfelelő termékeket tartalmazó minőségi olaj, hasznos vitaminok.