A legjobb köröm alakja, az ujjak

Hogyan válasszuk ki a legjobb köröm alakja, összhangban az ujjait.

Elérni egy hibátlan nézd manikűr, kivéve pralinato bevonat, majd a választás a megfelelő színek, köröm díszítés, fontos, hogy figyelembe vegye az alakja a körömlemez. Tekinthető az alapja minden jó manikűr, egyedi köröm forma létrehozásának alapját egy mesésen szép ujjait. Munkatársai, hogy megfeleljen a szín vagy minta, megfelelő formában is laposabb az egész kezét, hogy jobban néznek ki. A hosszabbítás rövid lábujjak, hogy a hangsúly a szép körmök, a forma, az egyes manikűr ereje nagyobb, mint gondolod. Így, a kiválasztás a legelőnyösebb formája a körme fontos feladat, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A legjobb köröm alakja, az ujjak

Amikor kiválasztják a formája, a körmök, fontos, hogy ismerjük a különböző lehetőségeket. Annak ellenére, hogy sok sziluettek, variációk léteznek, öt fő formája van, hogy minden barátságos magam, egy nőnek tudnia kell. Szögletes, kerek, ovális, bademoden, mint a balerina a fő formái. Hogy pontosan meghatározni, hogy melyik stílus a legmegfelelőbb minden hölgy, figyelembe kell venni az alakját, szélesség, Rokytnice ágy, illetve a hossza a köröm.

Ha szeretné felvenni a körömlakk a rövid köröm, válassza ki a négyzet vagy kör alakú köröm. Ha szereted a másodlagos hosszú vagy hosszú körmök, oualata, bademova egy balerina lenne megfelelőbb az ön számára. Használja odhlasit köröm formák, mint a mandula, ovális, balerina, hogy rövid, de széles ujjait, hogy nézd már gyenge. Női ujjakkal, ami természetesen hosszú, vékony, a másik viszont, választani kell a négyszögbe, hogy gyengéd hatású.

Alapvető köröm formák

Mandula alakú köröm.

A körmök mandula alakú vékony országok elvékonyodó végén, mint egy lekerekített tipp. Annak ellenére, hogy ez elegáns megjelenés nem fog működni, rövid körmök, úgy néz ki hosszabb körmök. Sziluett, természetesen alkalmas a hosszú, vékony Rokytne csempe, köszönöm, hogy stylenite formában. Bademuligheter király manikűr is ideális ritkuló széles ujjait, mint a benyomást kelteni, vékony karját. A tetejére le, a női rövid ujjal is megtalálja ebben a formában hasznos, mert a képesség, hogy hozzon létre az a benyomásom, extra hosszúságú. Ha úgy gondolja, hogy ez a forma, próbálj meg ragaszkodni semleges, a test egy meghatározott festékek, valamint az elbűvölő, lányos design, dekoráció köröm.

A lekerekített formájú köröm.

Ha azt szeretné, hogy a látszatot keltik, hosszabb lábak, de inkább a köröm rövid, érdemes választás kör alakú. Kör alakú nők körme, amely rövidebb hossz természetes ívelt él, ideális vékony kiterjesztését rövid, széles ujjait. A forma lehet használni, hogy egy széles Rokytne csempe vékonyabb, de hosszabb. Ha van egy keskeny körömágy, jobb, tiltsa le a kerek lehetőség. Az egyszerű sziluett nem csak a klasszikus, hanem sokoldalú, gondtalan köröm díszítés. Tökéletes, a hölgyek, akik nem időd egy szépségszalon, kerek körmök könnyű fenntartani, mint manikűr otthon, a puha, duzzadt megjelenés ideálissá teszi őket a bármilyen színű körömlakk. Ön is próbálja ki közötti váltás semleges, élénk, egyedi színek, attól függően, hangulat, ruházat.

Négyzet alakú köröm.

Mint kerek, négyzet stílusok is ideális manikűr, rövid körmök. Jellemzi egyenes szélek tér felső, tiszta, elegáns. Míg a hölgyek, akik inkább egy hosszabb a karom, akkor válassza ki a formát, hogy több, kúpos tetején, azok, akik, mint a rövid, bordázott, de ugyanakkor stílusos, divatos manikűr biztosan beleszeret ez a stílus. A négyzet alakú kontúrok, a köröm különösen hízelgő a nők, vékony karjai, hosszú, vékony ujjait. Ismerős-e ez, vagy ha a Rokytne csempe volt, hosszú, keskeny, gondolni, hogy nem fog ez square a következő órában manikűr. A stílus lesz finomabb térhatás hatása a kezében, mint a szünetek nehezebb, mint más formában, így ideális a hölgyek, akik inkább alacsony támogatás. Amikor színű, szögletes körmök meg a leghatékonyabban, ha ezek a lakkozott, fényes, vastag, nagyon ragyogó lakk.

A köröm formáját balerina.

Az egyik legjobb módja, a rajongók számára a hosszú körmök, valamint azok számára, szűk Rokytne csempe formájában balerina. Úgy is ismert, mint egy formája a láda, ez a stílus volt a neve, a sziluett, ami úgy néz ki, mint egy koporsó, balett Papucs. Elegáns alakját jellemzi hosszú, keskeny. Mécsesek élesen a vége felé, hogy a végén a tér csúcs. Míg az összetettebb, bordázott design vonzza a sok nő, hölgyeim kell próbálni, de csak akkor, ha a körmök hosszú, egészséges. Rövid, törékeny körmök, mint általában, nem tud megbirkózni ebben a formában. Ezen felül, akkor próbáld meg, hogy ez a fajta műköröm. Annak ellenére, hogy ez a merész design igényel sok karbantartást, a megjelenése, amikor lakkozott halvány, semleges árnyalatú, sötét tónusok, illetve a matt végén megéri a fáradságot.

Ovális körmök.

Köszönhetően képes megújítani, overnite körmök ideális mind rövid, széles Rokytne csempe, még az ujjai. Wairiki közép-vagy hosszú forma, amely véget ér, egy félkör, olyanok, mint a budezonid stílus, de még egy kicsit kifinomultabb megjelenés. Az eredmény egy női alakja körmök, amely segít abban, hogy széles ujjait, vékonyabb, rövid ujjak, hogy jelenik meg többé. Annak ellenére, hogy nem egy komoly, hosszú körmei, hogy készítsen ovális alakú, még kell egy kis hossza. Néhány milliméteres, az ingyenes éle, amely kiterjed végig a keze ügyében, meg kell csinálni a munkát. Miután létrehozta ezt az elegáns megjelenés, akkor lehet, hogy egy fantasztikus mintát, a körmeit vagy a tét a női pasztell árnyalatú körömlakkot egy elegáns megjelenés.